RYPP Wijnfestival 2018
Zeg het voort

Festivalinformatie

Hieronder vind je alle informatie over RYPP Wijnfestival en de huisregels die geldend zijn tijdens ons festival om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke dag beleeft. Blijf je toch nog met vraagtekens zitten, stuur ons dan gerust een bericht. We komen er dan zo spoedig mogelijk bij je op terug.

Openingstijden

Vrijdag 01 juni

17:00 - 23:00

Zaterdag 02 juni

14:00 - 23:00

Zondag 03 juni

14:00 - 22:00

Let op: uiterlijk een uur voor sluitingstijd is het nog mogelijk om binnen te komen.

Betaalmiddel

Betalen op RYPP Wijnfestival

Op RYPP Wijnfestival kun je alleen betalen met munten. Deze zijn verkrijgbaar op een centraal punt op het festivalterrein. Munten kosten €2,70 per stuk en kunnen doormidden worden gebroken.

Let op: vanwege veiligheidsredenen is het alleen mogelijk om munten te pinnen op het festivalterrein.

Zakelijk

Zakelijke groepen

Op zoek naar een leuke incentive, een teamuitje of originele optie om uw (werk)relaties mee naartoe te nemen? Wij hebben voor de zakelijke markt speciale arrangementen waarbij u volledig in de watten wordt gelegd in een speciale VIP-area met persoonlijke hosting.

Interesse? Stuur ons een mail naar info@rypp-wijnfestival.nl.

Leeftijd

Nix onder de 18

Op RYPP Wijnfestival wordt er geen alcohol geschonken aan bezoekers onder de 18 jaar. Onder begeleiding van een volwassene zijn jongeren/kinderen natuurlijk wel van harte welkom. Kinderen onder de 16 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Meer info

Bereikbaarheid

Het Park

De ingang van het terrein van RYPP Wijnfestival is (het makkelijkst) te bereiken via de Oostelijke ingang van Het Park (aan de kant van de Parklaan en Kievitslaan). Na het passeren van The Harbour Club vind je de ingang ter hoogte van het 'Hendrik Tollens'-standbeeld.

Open met Google Maps

Mindervaliden

Mindervaliden

RYPP Wijnfestival is toegankelijk voor iedereen. Ons festivalterrein is goed begaanbaar (vlak grasveld) en er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Interparking Westerpark

Parkeren

Parkeren

In de omgeving van Het Park zijn diverse (betaalde) parkeerplaatsen te vinden (aan de Parklaan, Parkkade & Baden Powellaan). Aangezien wij de bewoners niet tot last willen zijn, adviseren wij om te parkeren in de nabijgelegen parkeergarage.

Wij stimuleren echter om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Parkeergarage Museumpark

Openbaar Vervoer

Openbaar Vervoer

Het Park is gemakkelijk te bereiken met het OV. Met de tram: pak tram 8 naar halte Euromast (2 min lopen) of met de metro: stap uit bij metrohalte Dijkzigt (6 min lopen).

Plan je reis

Huisregels

  • Wij gaan met veel respect om met onze festivallocatie. Van onze bezoekers verlangen en verwachten wij hetzelfde.
  • Hou s.v.p. rekening met omwonenden en zorg niet voor overlast bij het betreden en verlaten van onze festivallocatie.
  • Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.
  • Ons beveiligingspersoneel heeft de bevoegdheid bezoekers te fouilleren en eventueel de toegang te weigeren indien hier legitieme redenen voor zijn.
  • RYPP Wijnfestival en/of alle personeelsleden zijn geenszins aansprakelijk voor eventuele materiële of immateriële schade geleden op onze festivallocatie tenzij hier overduidelijke aanwijzingen voor zijn.
  • Het uitdelen van samples en/of flyers is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan.
  • Het opnemen van professionele beeldregistratie is zonder schriftelijke toestemming van de organisatie niet toegestaan.

Nog vragen?